Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

El teu millor aliat: la coherència
Moltes vegades has captat com està un ambient sense necessitat de preguntar, simplement observes un gest, una mirada, un arronsar d’espatlles, un to de veu...

Tot això ho hem anat aprenent des que vam néixer i per això ho sabem interpretar tan bé.
 
  • Observa com et dirigeixes als teus fills i com reacciones davant les diferents situacions. Ells també capten el teu llenguatge no verbal i el saben interpretar tan bé com tu. 
 
  • Evita de parlar a la lleugera pensant que ells no t’escolten, tenen les “antenes” amb una cobertura del cent per cent.
 
  • Dona les explicacions clares i justes, adequades a cada edat i mirant de transmetre tranquil·litat, seguretat i confiança.  
 
  • Utilitza el llenguatge no verbal: passar la mà per l’espatlla, agafar la mà, seure plegats, una mirada acollidora,... ajuden a crear aquest clima.

Si actues coherentment, amb el to de veu que correspon a cada moment, sense exaltacions, amb seguretat, sense crits, buscant la normalitat,... estaràs  transmetent als teus fills el llegat de l’equilibri emocional.


 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració