Montserrat Miquel Andreu - Pedagoga 

Soc llicenciada en Ciències de l'Educació per la UAB, i des de fa més de divuit anys soc directora del centre de suport pedagògic Un Cop de Mà. Em dedico a les dificultats d'aprenentatge en l'àmbit de la lectoescriptura, el raonament lògic, numèric i temporal, l'estimulació dels processos d'atenció, percepció, memòria, concentració i orientació espacial, TDAH, dislèxia, adquisició de tècniques i hàbits d'estudi, domini de la psicomotricitat fina i l'orientació escolar i familiar.

M'apassionen els reptes en l'àmbit educatiu creant i personalitzant material pedagògic, sobretot quan es tracta de dificultats d'aprenentatge molt específiques.

Soc docent en col·lectius de gent gran i immigrants i col·laboro en mitjans de comunicació escrits.
 
 

L'èxit d'un bon aprenentatge està garantit quan el teu fill s'ho passa bé aprenent.

“Sóc ex alumne d’Un cop de mà. Vaig decidir apuntar-me perquè les matemàtiques em costaven molt. Amb la Montse vaig aprendre a organitzar-me, a concentrar-me i a ser pràctic a l’hora d’estudiar les assignatures. Avui, puc dir que sóc a la universitat gràcies a la base que em van donar tant l’escola com el reforç d’Un cop de mà.”
Arnau Armengol

“Va ser una experiència única, la seva paciència i comprensió amb els nens. En el meu cas les matemàtiques hem costaven molt, i va aconseguir que fossin més divertides del que hem pensava, va aconseguir que fos l'assignatura que més m'agradava, avui tinc 22 anys i sóc administrativa.”
Rocio Quirós

“El que més ens ha sorprès ha estat la implicació de la professora amb el nostre fill, sobretot el tracte personalitzat. La relació amb el centre és molt propera i contínua amb els pares. El canvi que més hem notat és l’autonomia i seguretat que ha assolit el nostre fill.”
Joan R. B.

MÉS SOBRE MI

Sóc llicenciada en Ciències de l’Educació en les especialitats de Dificultats d’aprenentatge i Orientació escolar i familiar.

El món de l’ensenyament i l’aprenentatge m’apassionen i em motiven a buscar i crear les millors estratègies per ajudar a la maduració dels processos intel·lectuals del teu fill.

Sóc una entusiasta de la feina i, els reptes educatius i d’aprenentatge m’esperonen a no llençar mai la tovallola.

 

"Els ajudo i guio per aconseguir els seus objectius: bons resultats acadèmics i uns bons hàbits de treball"

 

He ajudat a molt nois i noies, nens i nenes, juntament amb els seus pares, a aconseguir els seus objectius: bons resultats acadèmics, uns bons hàbits de treball i, fins i tot, estimar algunes assignatures odiades.

Sóc molt comunicativa i penso que hi ha molt poques coses a la vida que no es puguin solucionar, per això sempre tinc a punt l’optimisme i l’entusiasme davant les adversitats.
M’agrada parlar dels aspectes quotidians de l’educació i per això tinc un Blog. També publico articles d’educació amb consells pràctics a la revista bimensual Llobregós Informatiu a la secció de pedagogia.

Col·laboro activament dins del món de l’associacionisme. L’ampa i l’associació de dones em permeten aportar el meu gra de sorra a la comunitat en la que visc i treballo. Vaig néixer i viure a Sabadell fins als 30 anys. El contacte amb la natura em relaxa i sempre procuro endur-me un paisatge, un color, un raig de llum, unes fulles seques,... dins la meva càmera per compartir-los.