Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

Fomenta l’autonomia del teu fill i adapta l’espai a les seves necessitats

L’espai on es mou el teu fill és un espai en moviment, ha d’estar ben pensat i adaptat perquè sigui funcional, afavoreixi els aprenentatges saludables i faciliti la socialització (convivència).

La Laia Aguilar és arquitecta i mare de família; està convençuda que l’arquitectura a petita escala és possible. Aquesta arquitectura és la que té en compte els espais personals, els fa millors i més pràctics perquè s’adaptin a la mida i les necessitats dels seus protagonistes.

Avui et vull recomanar el blog de la Laia Aguilar on hi trobaràs dos posts dedicats als nens i al seu espai. La Laia et dóna uns quants consells perquè la distribució, l’accessibilitat, la seguretat i la decoració de l’espai fomenti l’autonomia del teu fill. També té en compte les necessitats evolutives del teu fill a partir del seu naixement i continuant amb les successives etapes de creixement.

http://decopills.com/como-disenar-un-hogar-que-fomente-la-autonomia-de-tus-hijos-ii/

http://decopills.com/como-disenar-un-hogar-que-fomente-la-autonomia-de-tus-hijos-i/

 

Si t’ha agradat i creus que pot interessar a algú comparteix-lo amb les teves amistats.

 

 

Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración