Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

3 Propostes per fer aquests dies
Comencen les més o menys temudes vacances  i ja estàs pensant com afrontar-les? Sempre es poden veure pel costat positiu com un trencament de la rutina diària i una oportunitat per fer coses diferents. No és fàcil compaginar però aquí tens algunes propostes per fer junts:
 
  • Endreceu junts un armari, una habitació,... i decidiu junts què guardeu i què llenceu. És una manera de posar en pràctica la presa de decisions que sovint aparquem en forma de deixar les coses en un racó i ja prendrem una decisió més endavant.
 
  • Cuineu junts algun plat, pastís, panades, llepolies,... treballar junts us ajuda a conèixer-vos millor i aprendre a respectar torns de treball i maneres de fer, i aprendre que totes les coses per aconseguir-les han de passar per un procés.
 
  • Visiteu aquell lloc de la vostra vila o ciutat (museus, jardins, parc, ...) que sempre heu dit que volíeu conèixer. Viviu-ho com un objectiu a aconseguir després de molt temps de voler-ho fer. Escriviu en el calendari o l’agenda quin dia ho fareu i un cop fet doneu-vos el gust de posar-hi “fet”.

Gaudeix més dels teus fills. Fent activitats diferents descobreix altres facetes que en un dia normal i rutinari tenen més dificultat d’aflorar i sorprendre’t.


Si t’ha agradat i creus que pot ajudar a algú, comparteix-lo. 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració