Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

No et fixis en la nota, compartiu el comentari
Darrerament, alguns controls del teu fill han arribat amb comentaris del què s’ha fet bé i del què cal millorar i sense cap nota numèrica que qualifiqui el teu fill.

El comentari trenca amb el sistema que divideix els alumnes en bons, dolents i mediocres. Aquest nou sistema valora allò que s’ha fet bé i apunta els aspectes que cal potenciar. Reconeix que cadascú aprèn al seu ritme i que té unes habilitats i uns talents que el fan singular. Per això no tots els alumnes assoleixen els mateixos aprenentatges al mateix temps.

Aquesta valoració deixa de posar llistons i fronteres que només creen neguit, angoixa, baixen l’autoestima i deixen la motivació per aprendre sota mínims..

Per fi saps en què cal insistir sense la pressió d’un número, un comentari sempre és més benvingut que un número fred situat sobre una recta numèrica que marca diferències a vegades imperceptibles. Un comentari en positiu treu pressió i anima a seguir millorant.


Si t’ha agradat comparteix-lo.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració