Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

Els “oblits” l’ajuden a créixer

Quantes vegades s’ha deixat l’esmorzar, l’agenda, la llibreta dels deures, la bossa d’educació física, ... i has anat fins a l’escola o fins a l’institut a portar-li?

Segur que la teva intenció és que no li falti res, que ho tingui tot per treballar i estigui bé. Però si sempre ho té tot solucionat, què farà quan es topi amb un problema? Com gestionarà la solució si sempre hi ha hagut algú que li ha fet per ell/ella?

Cadascú és responsable de les seves coses i de les coses que fa.
A més quan portes “els oblits” a l’escola i cal que avisin per megafonia a l’interessat es trenca el ritme de treball, l’atenció i la concentració. Però no només la seva sinó també la del seu entorn i de tot el centre educatiu.

Sí que sap greu que el teu fill arribi a casa amb una nota a l’agenda o que per un dia passi una mica de gana, però això és el que l’ajuda a créixer i a fer-se responsable i conscient que les coses tenen conseqüències i que les haurà de gestionar per seguir endavant.


Si t’ha agradat i creus que pot interessar a algú més, comparteix-lo amb les teves amistats. 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració