Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

“Tu ets de lletres” és fals, les mates són a tot arreu
Les matemàtiques no han de suposar cap hàndicap, ni per la teva filla ni pel teu fill.

“No cal ser un heroi per dedicar-se a les matemàtiques.” Aquesta és la frase de la Clara Grima, doctora en matemàtiques i que des del 2010 es dedica a divulgar les matemàtiques al públic en general (pares, nens, professors, ...).

La Clara Grima ens proposa trencar l’estereotip que les “mates” són per homes  i que les dones que ho aconsegueixen són heroïnes.

L’expressió popular “jo sóc de lletres” és falsa. La Clara ens demostra que tots utilitzem ordinadors, i que la nostra vida està rodejada de matemàtiques.

Assenyala que el progrés d’un país depèn de com s’ensenyin les matemàtiques, i com a França, això hauria de ser un assumpte d’estat que inclogués l’actualització de l’ensenyament de les matemàtiques.

Les “mates” no són només càlcul. El més important en les matemàtiques per al teu fill és raonar, això el portarà a resoldre el problema i a desenvolupar l’esperit crític.


Si t’ha agradat, comparteix-lo.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració