Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

Que els números siguin els vostres aliats
Sovint et falten recursos per treballar la numeració amb el teu fill. Els primers temes de matemàtiques del nou curs, en gairebé tots els nivells de primària, estan dedicats a la numeració: formació, descomposició i escriptura dels nombres.

Quan el teu fill arriba a casa i veus que a l’escola estan  treballant la numeració, de seguida et vénen al pensament les sigles C, D, U, CM, DM, UM… i uns quants records de la teva infantesa.
Els nombres són la base de les matemàtiques, per això cal entendre i  comprendre l’ordre dels nombres i la seva composició.

Ordenar, comptar de 10 en 10, de 100 en 100, de 1000 en 1000,... llegir i escriure correctament els nombres, enumerar, descompondre en C, D, U, UM..., són exercicis que reforcen i faciliten l’aprenentatge de les matemàtiques.

És important que el concepte d’ordre que implica la numeració quedi ben consolidat i ben estructurat perquè és la base de molts aprenentatges posteriors (unitats de mesura, decimals, ...).
A la mateixa web trobaràs recursos per treballar amb el teu fill, pots marcar un nombre limitat d’exercicis (5-6 cada dia). És una manera d’anar treballant la numeració i anar consolidant aquest contingut. Els podeu fer amb retoladors i bolígrafs de colors, si s’equivoca, no passa res, és per vosaltres i l’important és reconèixer l’error perquè dels erros és quan se n’aprèn.

Tria els que necessites i descarrega-te’ls ara.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració