Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422Reforça la individualitat i personalitat del teu fill i dirigeix-t’hi pel seu NOM, tant si hi és present com si no hi és.


El primer que aprèn a escriure és el NOM, el més lògic i conseqüent és que sempre t’hi dirigeixis pronunciant el seu NOM. No utilitzis diminutius, ni aquella petita, o aquell petit, aquell trasto... (no ajuden a créixer).

Si tu parles sempre utilitzant el NOM dels teus fills amb qui sigui, sobretot amb familiars propers, aquests acabaran pronunciant també el NOM dels teus fills quan parlin d’ells.


El teu fill / filla és un nen o una nena (nom comú) però, com tu saps ben bé, és únic i irrepetible, per tant potencia la seva particularitat i singularitat pronunciant, amb tot l’amor, el seu NOM.

Aprofita per transmetre-li que és important que tothom l’anomeni pel seu NOM, és una mostra de respecte cap a la seva persona i que ell ha de vetllar perquè sigui així.


Si t’ha agradat, comparteix-lo.


 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració