Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

L’escola que tots volem

El mensaje más bonito de hoy”  és un vídeo molt explícit que podeu trobar a YouTube o veure'l a continuació d'aquest text. El vídeo conté una reflexió en forma de judici sobre l’escola i la seva capacitat d’adaptar-se a les diferents i diverses aptituds personals dels alumnes. 

S’acusa a l’escola de romandre inalterable en els seus mètodes d’ensenyament al llarg de la història.

Reconeix l’admirable tasca i dedicació de tots els mestres i aposta per una escola que prioritzi les habilitats i els talents individuals que fan únics i diferents a cadascun dels nostres fills i alumnes. 

 

També ens demostra que una nova escola és possible. Ja hi ha països en el món on aquest model d’escola ha passat a ser un projecte consolidat. 

Totes les matèries són importants i per tant cadascú ha de poder desenvolupar i potenciar aquells talents que el fan sentir feliç.

I és que, Maria Montessori  ja ens ho deia d’aquesta manera:” La primera tasca de l'educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi.” 

 

 

Si t’ha agradat i creus que pot interessar a algú, comparteix-lo.
 

 

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració