Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

Confia en ell i no li controlis l’agenda
Per què li controles cada dia l’agenda i en canvi consideres que és prou responsable per manejar o tenir un mòbil, una tablet, navegar per Internet, anar sol pel carrer, donar-li diners, ...? Si consideres que és responsable per aquestes coses, per manejar la seva agenda també ho ha de ser.

Entenc que controlar l’agenda et dona informació del què fa i que a tu et dona una tranquil·litat però, no l’ajudes a ell.

Controlar-li l’agenda cada dia vol dir que no confies en ell ni en la seva capacitat per administrar l’agenda i gestionar per sí sol les tasques que hi té apuntades, si les té fetes, si té exàmens aviat, ...

Si li controles l’agenda crees desconfiança, dubte i inseguretat.

Utilitza-la, quan s’escaigui,  com el mitjà de comunicació “escola – família”.

A partir d’ara, i encara que et costi molt, mantén-te a una certa distància de l’agenda i també del teu fill a l’hora de fer els deures, ell ja sap que ets a prop si et necessita.

Jo no mirava mai l’agenda dels meus fills, és més, sempre m’he refiat d’ells. No sabia quan tenien examen ni de què el tenien. Això no vol dir que no em consultessin tot allò que els convingués.


Si t’ha agradat comparteix-lo.


 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració