Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

Tradició, emoció i màgia
És Sant Joan i ja tenim les fogueres, els petards i les coques a punt.
Com sempre hi ha qui li agraden molt aquestes festes i qui en queda ben atabalat.

El teu fill també té les seves preferències i tu, més que ningú, saps de quina manera viu aquesta revetlla. Sí més no, pensa que és un any més gran i que les circumstàncies també han canviat.4 consells (segons l’edat del teu fill) per a la revetlla.
 
  • Explica al teu fill els consells bàsics d’autoprotecció i assegura’t que els ha entès bé.
  • Remarca-li que  «Per tirar petards no s'ha de tenir por, però sí respecte» ( Pep Enric Martí, president de la Federació de Diables).
  • Si no li agrada tirar petards no el forcis a participar i no insisteixis, ja ho decidirà ell.
  • Si no li agraden els sorolls molt forts i el molesten no insisteixis a fer-lo participar. Explica-li, en la mesura del que ell pugui entendre, com es produeix el so dels petards i així pots fer minvar l’efecte sorpresa.
  • Assegura’t de què ningú es burli o faci mofa d’aquesta por, cal respectar aquesta por i, a mesura que anirà creixent també anirà desapareixent.


Gaudeix amb el teus d’una agradable i càlida revetlla de Sant Joan.Si t’ha agradat i l’has trobat  interessant, comparteix-lo amb les teves amistats.

 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració