Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

Digues PROU!! al forat negre de les joguines
Mantenir l’ordre és una qüestió d’hàbits i també és una qüestió de prendre la decisió d’atorgar un lloc a cada cosa i fer-ho.

Acostuma al teu fill a prendre la decisió de guardar les coses al seu lloc a l’hora de recollir i d’endreçar tot allò que ha utilitzat per jugar. Deixar-ho per més tard és obrir un forat negre en algun racó perquè s’hi acumulin les coses.

El forat negre de les joguines acostuma a ser un lloc on hi fan cap totes les joguines i altres coses que no tenen un lloc concret perquè en el seu moment no vam  buscar un lloc per aquestes coses fins que al final resulta més còmode deixar-ho en un munt que adjudicar un lloc per a cada cosa.

Com ho fas?
 
  • Mantingues, sempre, una quantitat limitada de joguines a l’abast del teu fill.
  • Retira les que sobren.
  • Destina un lloc per a cada joguina.
  • Cada cert temps, reemplaça-les per les que havies retirat.
  • Facilita l’accessibilitat a l’hora de treure i posar joguines, és a dir,  que no s’hagi de desmuntar una pila de joguines per treure la que està a sota o al fons de l’armari.
  • Tingues en compte l’alçada del teu fill.
  • Ensenya-li que l’ordre l’ajudarà a sentir-se més feliç.

Mantenir aquest ordre no és fàcil, per això cal fermesa a l’hora de decidir quines joguines deixes a l’abast i quines no i encara més fermesa a l’hora de tornar-les al seu lloc després de jugar-hi.

Cal crear un hàbit i establir la rutina de “treure els jocs-jugar-recollir- endreçar”. Recollir no vol dir posar dins la capsa i ja està; després de recollir s’ha de posar la capsa al seu lloc dins de l’armari, la prestatgeria, el calaix,....

Abans d’acabar, et vull et recomanar que coneguis l’Elisabet Temporal, experta en ordre conscient. Ella et pot ajudar a aconseguir un major benestar i confort amb els seus consells pràctics i senzills a través del seu The Home Detox Movement.

A mi em funcionen molt bé.

Tot un repte ara que s’acosten unes festes tan estimades per a tots.

Si t’ha agradat i creus que pot ajudar a algú, comparteix-lo.
 


 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració