Plaça de la Plana, 2 Baixos 
25210 Guissona (Lleida)

666 732 422

Les rutines beneficien el teu fill

 

Quantes vegades has desitjat que tot torni a la “normalitat”, és a dir, la rutina de cada dia?

 

Tot i que la paraula rutina d’entrada no sembla tenir massa bona premsa, t’haig de dir que la rutina és una bona eina per aprendre a focalitzar i dirigir l’atenció cap a un objecte o activitat. Aquest és el pas previ a la concentració.

Les rutines donen confiança i seguretat al teu fill perquè li permeten saber què s’ha de fer després.

 

Sovint la rutina té mala fama perquè és l’encarregada de posar ordre i encarrilar una activitat rere l’altre. La rutina és un pla preestablert que organitza i dóna visió de les seqüències de les diferents activitats diàries o setmanals.

La rutina no ha de ser un motiu per obsessionar-te, ni una cursa contrarellotge, és l’eina  per que el teu fill aprengui a situar-se en l’espai temporal i que totes les activitats requereixen el seu temps, unes més que altres.

 

Partint d’aquesta base és important que el teu fill utilitzi les rutines per aprendre a focalitzar l’atenció en allò que ha de fer en un moment donat i hi posi els “cinc sentits”, és a dir,  s’hi concentri.

Les rutines donen seguretat, tranquil·litat i qualitat de vida al teu fill. L’ajuden a sentir-se segur.

 

Diuen que tenim el múscul de la concentració i que aquest es pot entrenar practicant l’hàbit de focalitzar i mantenir l’atenció. Una d’aquestes maneres és establint rutines.

 

 

Si t’ha agradat i creu que pot interessar a algú, comparteix-lo amb les teves amistats.

 

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració